Pa-vuokraus.fi:n kautta löydät äänentoistolaitteet vuokralle erilaisiin yritystilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä puhetilaisuus, paneelikeskustelu, konferenssi tai vaikkapa firman pikkujoulut, meiltä järjestyy sopivat äänentoistolaitteet ja ammattitaitoiset ääniteknikot yritystilaisuuteenne. Useimmiten puhetilaisuudessa on käytössä langattomat mikrofonit. Pa-vuokraus.fi:ltä löytyy puhetilaisuuksiin sopiva valikoima laadukkaita langattomia mikrofoneja, niin headsettejä kuin kapulamikrofonejakin.

äänentoisto yritystilaisuudet

Voit katsoa eri vaihtoehtoja äänentoistolaitteistamme täältä. Esimerkkipakettien lisäksi räätälöimme teille tietysti sopivan äänentoistolaitekokonaisuuden tilaisuuteenne, ääniteknikon kanssa tai ilman. Kysy tarjous täältä.

Voitte vuokrata meiltä äänentoistolaitteet ja noutaa ne itse toimipisteeltämme Helsingistä Pitäjänmäestä tai Porvoosta Haikkoosta. Yleensä kuitenkin vaivattomin vaihtoehto on ns. avaimet käteen -palvelu, jolloin meiltä tulee ääniteknikko asentamaan äänentoistolaitteet käyttövalmiiksi sekä huolehtimaan laitteista ja langattomista mikrofoneista tapahtuman ajaksi.